Adverteren op www.parachute.nl

WWW.PARACHUTE.NL kan een bijzonder interessant advertentiekanaal voor u zijn. De site is zeer doelgroepgericht en u kunt dan ook direct die mensen benaderen waarvan het interessegebied parachutespringen is.

Duur advertentie:

  • Er zijn verschillende mogelijkheden, maar onze voorkeur gaat uit naar een periode dat de advertentie zichtbaar is op de site. Daarbij zou dan gekozen kunnen worden uit 1 op de 4, 1 op de 8 of 1 op de 16 pagina’s waarop de advertentie zichtbaar zou zijn. Alleen de binnenkomstpagina van de site bevat geen reclame.

Advertentie moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • 468x60 pixels groot. Advertentieplaatje niet groter dan 20kb. jpg, gif of animated gif format. Er kan maar naar 1 site doorgelinked worden. Geen geluid, invoerschermpjes of scripts in de advertentie. Geen misleidende reclame of doen alsof de reclame een onderdeel van de site is (nep windows etc.). Goed fatsoen, geen sex, racisme, anti KNVvL etc. en het liefst alleen voor doelgroep interessante reclame (á la SP). In principe levert de adverteerder: bestand (plaatje dus), de link die er bij hoort en een korte tekst die zichtbaar wordt als de muis boven de advertentie stil hangt.

Kosten:

  • Indien adverteerder geen kant-en-klaar bestand aan kan leveren dan kunnen wij dit maken voor € 75 ex BTW. Kosten voor een maand op de site: € 45 ex BTW. Eenmalige setup kosten: € 15 ex BTW per advertentie. Kosten voor afwijkende scenarios kunnen op aanvraag gemaakt worden. Advertentiepagina’s op de www.parachute.nl kunnen eventueel ook geplaatst of gemaakt worden. Kosten op aanvraag.

Interesse? Neem dan even contact op met: janno@parachute.nl