De Sportcommissie stelt kleding ter beschikking voor de leden van de nationale selecties parachutespringen en scheidsrechters. Doel is een uniforme presentatie van de selectieleden tijdens trainingen en wedstrijden zoals NKP, Worldcup, EK’s en WK’s. De sporters zijn op deze trainingen en wedstrijden letterlijk het gezicht van de afdeling. Vooral bij prijsuitreikingen en officiële openingen is dit van belang. Er is gekozen voor kwalitatief goede kleding met een sportieve, vlotte en toch ook nette uitstraling in sprekende kleuren. Uiteraard zit oranje daarbij. 

De Sportcommissie heeft voor de kleding een gebruikersregeling opgesteld. De sporters zijn verantwoordelijk voor de reinheid en de kwaliteit van de kleding. Als er een stuk weg is of zodanig beschadigd dat het niet meer gebruikt kan worden moet de sporter de complete aanschafprijs van de gehele kledingset betalen.

De kledinglijn bestaat uit een T-shirt, een jack en een lange broek. Alle kleding bevindt zich op het secretariaat para te Woerden al waarvandaan de verstrekking aan de sporters plaatsvindt. De foto’s laten de verschillende kledingstukken zien.