16.10.18 13:47 Leeftijd: 1 year

Oproep afgevaardigden ledenvergadering KNVvL parachutespringen

 

Binnen de KNVvL is de ledenvergadering het hoogste orgaan. Deze vergadering keurt het afdelingsbeleid goed, waaronder jaarplannen en begroting, en controleert het afdelingsbestuur (AB). De termijn van de huidige afgevaardigden loopt eind 2018 af. Eind dit jaar worden er verkiezingen gehouden voor de periode 2019-2021.

Het AB roept betrokken en enthousiaste leden op om zich verkiesbaar te stellen. Het gaat hierbij om (slechts) twee vergaderingen per jaar. Dit zijn overigens zeker geen saaie meetings. Je kan concreet meedenken over zaken als luchtruim, sport, PR, regelgeving en (besteding van) euro’s. Uiteraard is enige kennis van de structuur en werkwijze van de afdeling en de KNVvL een pre. Maar ook over bovengenoemde onderwerpen.

Heb je nadere vragen hierover dan kun je die uiteraard nog stellen, per email of telefoon. Ben je geïnteresseerd, meld je dan vóór 18 november 2018 aan voor deze verkiezing door een email te sturen met een korte CV (van je springen, en waarom je in de ledenraad wilt zitten en wat je motivatie is) en een goede foto. Dit kan naar para(at)knvvl.nl.

Alle kandidaten worden dan in de SP van december 2018 bekend gesteld, evenals de werkwijze van de verkiezing.

Afdelingsbestuur parachutespringen