16.01.19 00:59 Leeftijd: 1 year

Verkiezingen Ledenraad Parachutespringen start 21 januari

 

 

 

Op dit moment worden in gedeelten aan alle leden e-mails gestuurd met daarin de oproep tot het uitbrengen van hun stem op een van de 8 kandidaten voor de ledenraad parachutespringen. Als je op de naam van een kandidaat klikt zie je de CV en motivatie. Tevens is op die pagina de hele verkiezingsprocedure te zien.

NOOT: de link in de email leidt (helaas) niet naar deze pagina maar naar de frontpage. Ook is het google form formulier blijkbaar niet in alle emails zichtbaar. Dit is bekend en zal binnenkort worden opgelost meteen nieuwe email.

Deze verkiezingen zijn online. In de e-mail staat een link die leidt naar een google forms formulier, het KNVvL lidnummer en een persoonlijk stemtoken. Dit heb je nodig om te kunnen stemmen. De stemming start op 21 januari (00.00 uur) en eindigt op 27 januari (23.59 uur). 

Zoals gezegd worden de emails in verschillende batches verzonden, met daarbij andere tijdstippen. Het kan ook voorkomen dat deze email in de box reclame of spam eindigt. Check daarom uiterlijk 21 januari einde middag of je de email ontvangen hebt. Zo niet, dan kun je contact opnemen met de ledenadministratie.

Een goede keuze toegewenst.

Afdelingsbestuur parachutespringen