25.01.18 01:28 Leeftijd: 1 year

Examen C-brevet 7 april 2018

 

 

Het eerste examen 2018 voor het C brevet zal plaatsvinden op zaterdag 7 april. Dit in het KNVvL gebouw te Woerden. Er is een maximum capaciteit van 15 personen.

Inschrijving gaat door het insturen van een door een chef instructeur afgetekend formulier “Praktijkeisen C brevet”. Dit formulier is te vinden in het opleidings/examenreglement. Het moet worden opgestuurd aan de OPEX via (para(at)knvvl.nl) Daarbij moet het examengeld van € 80 worden overgemaakt naar IBAN NL78 INGB 0000 1796 18 van de KNVvL o.v.v.  “para examen C brevet”en het KNVvL lidnummer. De OPEX kan bij inschrijving alsnog kopieën van het logboek opvragen. Als het formulier en examengeld in goede orde zijn ontvangen, krijgt de kandidaat binnen 5 werkdagen een bevestiging van inschrijving.

Grote wijziging t.o.v. 2017 is dat de praktijkeisen ook behaald mogen worden ná het theorie examen, tot een maximum van 6 maanden na dato. Wel dient de kandidaat bij het theorie examen aan de voorwaarde eisen volgens het formulier (waaronder B-brevet) te voldoen.

De sluitingsdatum voor de inschrijving is 1 april 2018. Meer informatie is te vinden op http://www.parachute.nl/cdbrevet.html

DE OPLEIDINGS- EN EXAMENCOMMISSIE (OPEX)