03.06.20 03:04 Leeftijd: 2 yrs

Cancellen NKP 2020 Teuge

 

Beste springers,

Op dinsdag 2 juni heeft de Sportcommissie (SC) een extra overleg gehad. Dit om te bespreken of de NKP 2020 te Teuge nog door zou kunnen gaan vanwege de nu nog geldende Corona (spring)beperkingen. De SC heeft helaas moeten besluiten om de NKP van 2020 te annuleren en door te schuiven naar 2021. De locatie blijft ook dat jaar Teuge.

Bijzondere tijden vragen om bijzondere besluiten en dit is er een van. 

De SC is tot dit besluit gekomen nadat er gesproken is met alle deelnemers die namens Nederland naar de WK / Mondial 2020 Tanay zouden zijn gegaan, en er is geluisterd naar hun mening over het door laten gaan of verplaatsen van de NKP in 2020. Met verplaatsen zou er op eind september terecht zijn gekomen waarbij er nog steeds geen zekerheid zou zijn dat iedereen voldoende heeft kunnen trainen. Immers, op dit moment mag er gesprongen worden maar de beperkende maatregelen zijn van dien aard, dat normaal trainen voor bijna alle disciplines momenteel niet mogelijk is.

De consequenties van deze annulering zijn:

 

  1. Alle springers die voor Tanay 2020 geselecteerd waren en zich voor deelname hadden aangemeld, zijn ook geselecteerd voor deelname aan Tanay 2021, van 7 t/m 21 augustus.
  2. De NKP wordt in 2021, net als dit jaar het geval zou zijn gehouden te Teuge, van 1 t/m 5 september.

Dit besluit is in goed onderling overleg met het AB en de organisatie van Teuge genomen met als doel alle springers zo snel mogelijk duidelijkheid te geven zodat alle trainingsinspanningen kunnen worden aangepast.

Namens de Sportcommissie
Mike Pennock (Voorzitter)