09.01.24 10:37 Leeftijd: 168 days

NK indoor skydiving 2024 - selectie 2025

 

Heet van de naald. De sportcommissie heeft de datum voor het NK indoor skydiving 2024 vastgesteld. Dit NK zal gehouden worden bij de open kampioenschappen te Luxfly, 30 en 31 maart a.s. https://luxflyskydive.info/championships2024
De disciplines hierbij zijn FS4, VFS, Freestyle en Dynamic (D2W en D4W)

Voorheen vonden de NK's einde van het kalenderjaar plaats doch dan hadden de winnaars / nationale teams maar kort tijd om zich op de internationale indoor wedstrijd (EK, WK) voor te bereiden omdat die dan weer in maart/april plaatsvinden. In lijn met de outdoor NK's waarbij selectie voor EK/WK een jaar van tevoren plaatsvindt is dit principe nu ook voor indoor van toepassing.

De komende NK indoor 2024 is dan ook selectiemoment voor genoemde disciplines voor het WK indoor 2025. Overigens is daar nog geen wedstrijd voor vastgesteld vanuit de ISC maar dat zal naar verwachting binnenkort gebeuren.

Inschrijving voor het NK indoor 2024 kan via de website van Luxfly. Om aan het NK te kunnen deelnemen moet je in het bezit zijn van een KNVvL FAI sportlicentie. Heb je die niet, vraag er dan een aan bij ledenservice(at)knvvl(punt)nl.

De eerstkomende internationale ISC indoor wedstrijd is de Worldcup te Macau, 16-21 april.