24.12.19 05:28 Leeftijd: 4 yrs

Mondial WK 2020 parachutespringen: deelname NL teams

 

De  Sportcommissie wil niet-geselecteerde teams/atleten de kans bieden om aan de Mondial 2020 mee te doen. Dit in afwijking van het bestaande selectiebeleid met als doel het wedstrijdspringen te bevorderen.

Mondial 2020

Van 8-22 augustus 2020 vindt de Mondial in Tanay, Rusland plaats. Op de Mondial zal er in alle skydivedisciplines gestreden worden. Tijdens de selectiewedstrijd (NKP 2019) is niet voor alle disciplines het maximum aantal teams/atleten gekwalificeerd (m.u.v. FS-4 open en PA, hoewel bij PA niet alle sporters hebben toegezegd om deel te nemen).

Normaal gesproken betekent niet-kwalificeren dat je niet mee mag doen aan een internationale wedstrijd, maar wij willen als Sportcommissie enthousiaste teams/atleten graag de kans bieden om aan deze unieke Mondial mee te doen.

Informatie over de Mondial is te vinden op http://tanaymondial2020.ru/

Voorwaarden

 

  • Deelnemers van de kwalificatiewedstrijd (NKP 2019) hebben voorrang t.o.v. teams/atleten die niet aan het NKP 2019 hebben deelgenomen
  • Teams/atleten hadden zich niet gekwalificeerd, dus is er geen recht op een financiële vergoeding
  • Wel bestaat de kans op de prestatiebijdrage. Dit is uiteraard afhankelijk van de geleverde prestatie
  • Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plekken zal de sportcommissie de "alternatieve selectieprocedure" toepassen
  • Opgave niet later dan 31-01-2020 bij para(at)knvvl.nl. Een eerdere reactie mag natuurlijk ook en wordt op prijs gesteld. Wel zal de definitieve besluitvorming van de Sportcommissie niet op basis van datum aanmelding plaatsvinden, maar op basis van de hierboven genoemde criteria
  • Voor meer informatie kun je je wenden tot de accountmanager para, via para(at)knvvl.nl. 

Sportcommissie