24.06.20 23:37 Leeftijd: 2 yrs

Webinars mentale training sportcommissie

 

Beste skydivers,

Time to get excited! 

De sportcommissie gaat speciaal voor de teams die volgend jaar naar de Mondial in Tanay (Rusland) gaan een drietal interessante webinars houden. Het goede nieuws is dat de webinars ook toegankelijk zijn voor de overige skydivers van de KNVvL! Dus had je net plannen om dit jaar in een rookie team te beginnen, of heb je al aan meerdere wedstrijden mee gedaan, je bent van harte welkom.

Data, sprekers en onderwerpen

Donderdag 9 juli van 1930-2030u: Will Penny!

Will gaat ons vertellen hoe je een trainingsschema maakt voor artistic events (freeflying en freestyle), en waar je allemaal aan moet denken. Bijvoorbeeld, wanneer investeer je in een coach? Trainingsweken of losse dagen? Ga je voor goedkope jumptickets, of betaal je iets meer voor een 'springzekere' locatie?

Donderdag 23 juli van 1930-2030u: Gary Smith!

Gary behandelt dezelfde onderwerpen als Will, maar dan specifiek gericht op FS.

Donderdag 30 juli (gewijzigde datum, dit was 6 augustus) van 1930-2030u: Marieke Bender!

Marieke is sportpsycholoog en neemt ons mee in het mentale aspect van wedstrijden. Na de webinar is het mogelijk om op eigen kosten met haar een individueel of teamsgewijs coachingstraject aan te gaan. Ontdek de stappen die je kunt nemen om het beste uit jezelf te gaan halen, zodat je kunt pieken tijdens wedstrijden! 

Hoe werkt het?

 

  • Deelname aan de webinars is gratis, yay!
  • We maken gebruik van het online platform Webinargeek. Op een later moment komt op parachute.nl en op de facebookpagina van de afdeling parachutespringen een aanmeldlink te staan.
  • In de mail ter bevestiging van je aanmelding van Webinargeek zit een link waarmee je t.z.t. digitaal bij de webinar aan kunt schuiven.

Zet de data vast in je agenda en houdt de website/ Facebook in de gaten! 

Maarten Pieter "Bennie" BĂ©nard
Sportcommissie KNVvL afdeling parachutespringen